Kontrakt GP BIS na blisko 9 mln zł

27 września 2007

Firma GP BIS od 1 października zajmie się obsługą techniczną kilkunastu budynków należących do Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie. Wartość podpisanej na 4 lata umowy wynosi ok. 9 mln zł netto. W ramach niej GP BIS zajmie się kompleksową obsługą m.in. nowoczesnego, 6-piętrowego budynku o wysokim stopniu zaawansowania technicznego.

„To bardzo prestiżowy kontrakt. SGH ma długoletnią tradycję, znana jest z wysokiego poziomu kształcenia, m.in. w zestawieniu Financial Times zajęła najwyższą lokatę spośród uczelni z Europy Środkowej i Wschodniej. Obejmiemy kompleksową usługą wszystkie budynki SGH o łącznej powierzchni ponad 55 tys. m2. Współpraca z uczelnią jest kolejnym krokiem GP BIS w kierunku poszerzania udziału firmy w warszawskim rynku usług technicznej obsługi „obiektów inteligentnych”. Kontrakt z SGH potwierdza, że jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom różnych klientów, niezależnie od stopnia zaawansowania technicznego nieruchomości” – mówi Mariusz Chamier-Cieminski, Prezes Zarządu GP BIS.

Kontrakt GP BIS na blisko 9 mln zł (41 kB)
GP BIS - spółka z Grupy Impel świadcząca usługi zarządzania nieruchomościami podpisała kontrakt o łącznej wartości blisko 9 mln zł ze Szkołą Główną Handlową w Warszawie.