Impel dba o bezpieczeństwo Galerii Malta

06 kwietnia 2009

Galeria Malta jest największym centrum handlowym w Wielkopolsce, zlokalizowanym na brzegu Jeziora Maltańskiego. Impel Security Polska, w ramach świadczonej umowy, zadba o bezpieczeństwo na pasażach handlowych, siedmiopoziomowym parkingu oraz terenie zewnętrznym, należących do Galerii. Pracownicy spółki będą wykorzystywać tzw. segway’e, czyli specjalne pojazdy dwukołowe, zasilane elektrycznie, a na parkingach skutery.

„Bardzo nas cieszy, że to naszej firmie powierzono świadczenie usługi ochrony dla Galerii Malta. Impel Security Polska, jako jedna z największych firm specjalizujących się w kompleksowych usługach bezpieczeństwa, ma bogate doświadczenie w obsłudze tego typu klientów. W naszym portfolio znajdują się m.in. warszawskie Złote Tarasy, CH Plaza w Poznaniu i Lublinie, Galeria Łódzka, CH Alfa w Białymstoku, CH Pogoria w Dąbrowie Górniczej, CH Karolinka w Opolu” – mówi Wojciech Kiestrzyń, wiceprezes Impel Security Polska.

Impel Security Polska specjalizuje się w ochronie dużych obiektów przemysłowych, biurowców, banków, super- i hipermarketów, jednostek wojskowych oraz osiedli mieszkaniowych. Spółki z Grupy Ochrona świadczą usługi ochrony fizycznej, monitoringu obiektów i pojazdów, ochrony technicznej, cash processingu, konwojowania wartości pieniężnych, ochrony imprez masowych, ochrony przeciwpożarowej, usługi recepcyjne.

Impel dba o bezpieczeństwo Galerii Malta (49 kB)
Impel Security Polska (ISP) – spółka należąca do Grupy Impel, podpisała kontrakt na ochronę centrum handlowego Galeria Malta w Poznaniu. Spółka będzie odpowiedzialna za świadczenie usługi ochrony fizycznej, recepcyjnej oraz obsługę monitoringu wizyjnego. Kontrakt podpisano na czas nieokreślony, a jego roczna wartość to ponad 1,2 mln zł.