PROMEDIS dla Dominet Banku

28 listopada 2006

Umowa z Dominet Bankiem obejmuje pakiet usług medycznych PROMEDIS dla około 1000 pracowników banku na terenie całej Polski. Dodatkowo pracownicy banku będą mogli zakupić pakiety opieki medycznej dla swojej rodziny na bardzo korzystnych warunkach. PROMEDIS rozpoczyna świadczenie usług medycznych na rzecz klienta w dniu 1 czerwca br. Umowa została zawarta na czas nieokreślony.

„Kontrakt z Dominet Bankiem jest bardzo istotny z punktu widzenia strategii handlowej naszej spółki. Potwierdza przygotowanie rozległej sieci placówek medycznych PROMEDIS do obsługi klienta o strukturze wielooddziałowej. Dominet Bank jest kolejną po Lukas Banku, Getin Banku, BZ WBK, GE Money Services i TU Europa instytucją finansową, która powierzyła nam opiekę medyczną. Prowadzimy zaawansowane rozmowy z kolejnymi bankami” - mówi Elżbieta Piechota, Prezes Zarządu Prywatnych Centrów Medycznych PROMEDIS.

PROMEDIS dla Dominet Banku (28 kB)
PROMEDIS – spółka z Grupy Impel, oferująca usługi medyczne dla firm oraz klientów indywidualnych – pozyskała kontrakt o łącznej rocznej wartości sięgającej 900 tys. zł. W ramach umowy Prywatne Centra Medyczne PROMEDIS będą świadczyć usługi medyczne dla pracowników wszystkich placówek Dominet Banku w Polsce.