Zmiana na stanowisku Prezesa Impel Catering

07 sierpnia 2007

Był członkiem Rad Nadzorczych: TBS we Wrocławiu Sp. z o.o. z ramienia Urzędu Miasta, DOFAMA DFM S.A. z ramienia Ministra Skarbu RP , Tailor – Impel Sp. z o.o. z ramienia władz spółki Impel. Ukończył wydział Informatyki i Zarządzania Politechniki Wrocławskiej, Podyplomowe Studium Biznesu w zakresie Organizacji i Zarządzania przy Central Connecticut State University i Politechnice Wrocławskiej, a także wiele kursów biznesowych.

„Dla mnie najważniejszym zadaniem będzie wzrost wartości spółki. Chcemy to osiągnąć poprzez poprawienie jej rentowności, rozwijanie oferowanych usług jak również uruchamianie nowych przedsięwzięć w zakresie szeroko rozumianego żywienia” - powiedział Pan Tomasz Dudek.

Impel Catering, spółka z Grupy Impel specjalizuja się w usługach party serwisowych, cateringowych i żywienia zbiorowego. Zatrudnia ponad 720 pracowników, obsługuje ponad 100 klientów w całej Polsce i codziennie dostarcza posiłki dla kilkunastu tysięcy osób. Prowadzi bary i restauracje w całej Polsce, w tym m.in. Restaurację Sejmową oraz 3 restauracje przy autostradzie A2 – w Tulcach, Osieczy i Zalesiu. Realizuje profesjonalne usługi w zakresie kompleksowej organizacji imprez. Spółka obsługiwała m.in. Międzynarodowe Forum Przedsiębiorców Futurallia 2006 Ogólnopolską Spartakiadę Prawników, International Oktoberfest we Wrocławiu, a także Wielką Galę Biznesu we Wrocławiu. Ponadto spółka jest liderem w zakresie świadczenia usług cateringowych w szpitalnictwie.

Zmiana na stanowisku Prezesa Impel Catering (336 kB)
Wraz z początkiem sierpnia stanowisko Prezesa Impel Catering objął Pan Tomasz Dudek. Tomasz Dudek jest doświadczonym menedżerem, zarządzającym spółkami prawa handlowego w kraju i za granicą, między innymi: Wena S.A., Novita Market S.A., CZUKOPOL spółka JointVenture.