Impel Security Polska dla branży energetycznej

12 września 2007

Od września br. Impel Security Polska będzie dbać o bezpieczeństwo Ciepłowni Wola i Kawęczyn, trzech elektrociepłowni – w Żeraniu, Pruszkowie, na Siekierce, a także obiektów pomocniczych należących do koncernu Vattenfall Heat Poland S.A. w Warszawie.

„Współpraca Impel Security Polska z zakładami należącymi do Vattenfall Heat Poland S.A. trwa już pięć lat. Powierzenie świadczenia usługi ochrony po raz kolejny Impel Security Polska, oznacza dla nas duży sukces. Stanowi to także doskonałą rekomendację dla naszej firmy i potwierdza właściwy kierunku rozwoju, zmierzający do dbania o wysoki poziom usług oraz poszukiwania nowych rozwiązań z zakresu bezpieczeństwa” – mówi Wojciech Kiestrzyń, Dyrektor Handlowy Impel Security Polska.

Impel Security Polska jest jednym z największych w Polsce podmiotów specjalizujących się w szeroko rozumianych usługach zapewniania bezpieczeństwa. Obsługuje ponad 5500 klientów instytucjonalnych i indywidualnych, chroni ponad 8000 obiektów i 1500 pojazdów.

Impel Security Polska dla branży energetycznej (39.5 kB)
Impel Security Polska (ISP) – spółka z Grupy Impel, świadcząca usługi ochrony - przedłużyła współpracę z Vattenfall Heat Poland S.A, jednym z największych producentów ciepła i energii w Europie. Umowa dotyczy zapewnienia ochrony dla pięciu obiektów należącym do koncernu. Kontrakt został zawarty na 12 miesięcy, a jego łączna wartość wynosi blisko 10 mln zł.