Impel Cleaning otrzymał tytuł i certyfikat Fair Play

09 grudnia 2008

Celem konkursu jest nagradzanie firm, które wykazują się rzetelnością i uczciwością w relacjach z kontrahentami, pracownikami, społecznością lokalną i władzami. Jego organizatorem jest Instytut Badań nad Demokracją i Przedsiębiorstwem Prywatnym. Program Przedsiębiorstwo Fair Play jest afiliowany przy Krajowej Izbie Gospodarczej. Jego ideą jest zachęcenie wszystkich firm w Polsce do zachowań etycznych wobec partnerów biznesowych, a także kształtowania pozytywnych relacji ze społecznością lokalną oraz dbałości o środowisko naturalne.

„Bardzo mnie cieszy, że spółka Impel Cleaning znalazła się w gronie firm godnych zaufania, których postępowanie może być przykładem dla innych przedsiębiorstw. Certyfikat Fair Play jest dowodem uznania dla naszych działań w kontaktach z otoczeniem. Oznacza też dostrzeżenie wysiłków naszych pracowników, dzięki którym możemy się rozwijać i spełniać coraz wyższe oczekiwania klientów. Tytuł Przedsiębiorstwo Fair Play stanowi również pozytywną rekomendację dla partnerów biznesowych i jest gwarantem dobrej współpracy z nami. Otrzymany certyfikat utwierdza nas w przekonaniu, iż prawidłowe funkcjonowanie firmy powinno być oparte na uczciwości i rzetelności.” – mówi Bogdan Dzik, prezes Impel Cleaning.

Impel Cleaning otrzymał tytuł i certyfikat Fair Play (46 kB)
Spółka Impel Cleaning - należąca do Grupy Impel - lider w branży usług porządkowo-czystościowych została laureatem XI edycji programu Promocji Kultury Przedsiębiorczości - Przedsiębiorstwo Fair Play 2008.