Lotnicza Gwiazda dla Impel Cleaning

16 stycznia 2009

Spółka Impel Cleaning została nagrodzona Gwiazdą Miesiąca Listopada 2008 r. w kategorii „Sprzątanie samolotów”. Nasza usługa była oceniana na tle aż 39 europejskich miast, z którymi Swiss International Air Lines utrzymuje stałe połączenia lotnicze.

W konkursie oceniane są usługi świadczone na rzecz samolotów latających w barwach linii lotniczych Swiss International Air Lines. Nagrodzony zostaje jeden, najlepszy port lotniczy w Europie oraz jeden najlepszy port lotniczy na świecie. Otrzymanie tego prestiżowego wyróżnienia przez spółkę Impel Cleaning, w całości obsługującej warszawski port lotniczy w zakresie sprzątania samolotów, i uznanie jej za najlepszą w kategorii świadczonych usług sprzątania samolotów szwajcarskich linii lotniczych to znaczący sukces.

„Otrzymane wyróżnienie jest potwierdzeniem najwyższego standardu wykonywanych przez nas usług. Cieszę się, że dzięki wysokiej jakości pracy zespołu Impel Cleaning Warszawski Port Lotniczy miał szansę znaleźć się w tym prestiżowym rankingu po raz pierwszy, obejmując od razu pozycję lidera. Otrzymanie tego wyróżnienia jest powodem do dumy, biorąc pod uwagę ilość firm i miejsc, które były oceniane przez załogi samolotów Swiss International Air Lines. Wyróżnienie zobowiązuje nie tylko do utrzymania ale i ciągłego doskonalenia naszych usług.” - mówi Bogdan Dzik Prezes Impel Cleaning.

Lotnicza Gwiazda dla Impel Cleaning (39 kB)
Spółka Impel Cleaning zajęła pierwsze miejsce w konkursie organizowanym przez Swiss International Air Lines. Wyróżnienie przyznane zostało w kategorii sprzątania samolotów latających w barwach Swiss International Air Lines, lądujących na terenie Portu lotniczego im. Fryderyka Chopina w Warszawie.