Grupa Impel | informacje

Aktualności

Zobacz pozostałe wpisy

Impel Złotym Partnerem V Wrocławskiego Forum Kobiet

21 czerwca 2017

19 czerwca w Centrum Kongresowym przy Hali Stulecia we Wrocławiu pod hasłem Kobieta o każdej porze dnia odbyło się V Wrocławskie Forum Kobiet. Jak podaje organizator – Zachodnia Izba Gospodarcza, imprezę odwiedziło kilkaset osób, w tym przedstawicielki pracodawców i przedsiębiorców z całego Dolnego Śląska. Forum jest inicjatywą propagującą przede wszystkim kobiety, które odniosły sukces w biznesie, nauce czy kulturze i potrafią swoją pasją zarażać inne kobiety.

 

Gośćmi specjalnymi piątej edycji byli między innymi: Beata Tadla – polska dziennikarka, Krzysztof Ibisz – prezenter telewizyjny, Tomasz Jacyków – popularny krytyk mody, Elżbieta Lange – psychodietetyk, Dominika Nawrocka – propagatorka edukacji finansowej, Andrzej Wierzbicki i Tomasz Szmidt – gospodarze programu Ostre Cięcie.

 

Formuła spotkania była oparta na panelach dyskusyjnych z udziałem ekspertów i gości specjalnych. Poświęcone były one różnorodnej tematyce, począwszy od porad jak skutecznie motywować przemawiając poprzez poznanie dobrodziejstw inteligentnego domu, a kończąc na istotnych poradach na temat profilaktyki zdrowia. Nie zabrakło także lżejszych tematów dotyczących bezpośrednio kobiecego wyglądu. Swoimi celnymi uwagami na temat dress codu biznesowego podzielił się z uczestniczkami forum Tomasz Jacyków.

 

Impel jako pracodawca świadomy ogromnej roli kobiet na współczesnym rynku pracy, wsparł imprezę, której ideą jest aktywizacja kobiet poprzez propagowanie dobrych przykładów ich rozwoju zawodowego.

 

PARTY SERVICE IMPEL CATERING przygotował całodzienny poczęstunek

 

Na Forum Impel był także obecny dzięki Party Service, które zapewniło całodzienny serwis kawowy, lunch we foyer oraz zadbało o obsługę Gości VIP w specjalnie przygotowanej przez siebie garderobie. Catering został przygotowany ponad dla 260 osób. W menu tego dnia znalazły się sandacz na musie cytrynowym z kaparami, pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem oraz duszonymi pomidorami, wegetariańskie kaszotto chakalaka z papryką, marchewką, kukurydzą w nucie imbiru z curry i warzywa grillowane w oliwach smakowych.